گفتگوی ویژه سرپرست اداره پذیرش در مورد پذیرش دانشجوی جدید

سرپرست اداره پذیرش، ضمن گفتگویی ویژه با سایت موسسه آموزش عالی علوم و معارف در خصوص پذیرش دانشجویان غیر ایرانی اعلام کرد:
الحمدلله ثبت نام و پذیرش دانشجویان غیر ایرانی از روز شنبه مورخ 20 مرداد 1403 شروع و تا روز پنج شنبه مورخ 1شهریور 1403 به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت.
جناب حجت الاسلام و المسلمین بابانژاد سرپرست اداره پذیرش در ادامه فرمودند: پذیرش جذب دانشجو از تمام ملیت ها اعم از عراق ،افعانستان،پاکستان و ...انجام می گیرد که پس از تحویل مدارک و صدور قبول نهایی مصاحبه عمومی و تخصصی در مقطع ارشد و دکتری توسط گروه علمی  انجام می پذیرد.
ایشان اضافه فرمودند:  ان شاءالله پس از موفقیت در مصاحبه، اسامی پذیرفته شدگان از طریق سایت موسسه و فضای مجازی به دانشجویان اطلاع رسانی می گردد.
در آخر ضمن توضیح در همین ضمینه فرمودند: تمامی کلاسها در مقطع ارشد و دکتری تا دوماه آینده به صورت حضوری آغاز می گردد.