درباره ما

موسسه آموزش عالی علوم و معارف یکی از واحدهای علمی تربیتی تابع جامعه المصطفی العالمیه است که عهده دار تعلیم و تربیت دانشجویان غیر ایرانی در رشته های مختلف علوم اسلامی و انسانی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری می باشد و مقر اصلی آن در کشور جمهوری اسلامی ایران شهر مقدس قم است و در حال حاضر شعبه دیگری ندارد.

أهداف تأسيس:

اعتبار علمی:

این موسسه آموزش عالی تابع جامعه المصطفی العالمیه است و دارای مجوز های قانونی از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری است. مدارک تحصیلی آن رسمی و معتبر می باشد.

مهم ترین امتیازات موسسه علوم و معارف:

بهره مندی از نظام آموزشی تربیتی فاخر و پیشرفته؛

بهره مندی از گروه های علمی تخصصی، اساتید زبده و هیات علمی متخصص و با سابقه؛

بهره مندی از فضای علمی معنوی موسسه در جوار حرم کریمه اهل بیت علیهم السلام و توجه همزمان به علم و فضیلت های اخلاقی؛

ارائه تمامی دروس به زبان اصلی دانشجویان (عربی- انگلیسی – فارسی) امکان تدوین پایان نامه و رساله علمی به زبان اصلی دانشجویان؛

تنوع رشته های تحصیلی و تخصصی در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری.

این سایت از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید.